GDEM_4_1_edited.jpg

29 juli 2021

NIEUWE KUNSTENAAR

GERT DE MULDER

Gert wordt sinds haar kleuterjaren aangetrokken tot het werken met klei. Jaren later studeert ze af aan de  Academie voor Kunst en Vormgeving in ’s-Hertogenbosch met als specialisatie Keramische Vormgeving.

Gert maakt werk waar je vrolijk van wordt. Zij ontwerpt, produceert en decoreert kleurrijke gebruikskeramiek zoals vazen, schalen en bekers. Dier, bloem en bladmotieven worden met snelle spontane kwaststreken aangebracht. Het decoreren is voor Gert een belangrijke drijfveer, om de wereld een beetje mooier te maken.

Meer info over Gert en haar kunst via:

Bekijk meer werk van Gert op Novelarte:

GDEM_2_1_edited.jpg
 
 

11 juni 2021

NIEUWE KUNSTENAAR

BEN KAPTEIJNS

Ben werkt afwisselend in de Zuid-Franse Corréze en in het Nederlands Limburgse dorp Broekhuizenvorst. Zijn keramische sculpturen worden vervaardigd van steengoedklei, worden beschilderd met onderglazuren, glazuurpigmenten en een semi-transparante dikke glazuur en dan gebakken op 1100 graden in een pottenbakkersoven/houtoven. Deze sculpturen zijn zowel geschikt voor plaatsing in het interieur als buiten in de tuin of op het terras.

Meer info over Ben en zijn kunst via:

Bekijk meer werk van Ben op Novelarte:

 
NCHI_6_1_edited.jpg

2 juni 2021

NIEUWE KUNSTENAAR

NOUR CHIDIAC

Nour is Belgisch-Libanees en heeft sinds haar kinderjaren een passie voor schilderen. Ze gebruikt meestal olieverf, maar is ook handig met acrylverf en andere media. Haar kunst is figuratief en stelt dikwijls mens of dier centraal. Nour's gevoel voor compositie en soms gedurfd kleurgebruik geeft haar werk een magische uitstraling.

Meer info over Nour en haar kunst via:

Bekijk meer werk van Nour op Novelarte:

NCHI_5_1_edited_edited.jpg
RVTI_1_1.jpg

18 mei 2021

NIEUWE KUNSTENAAR

RUVANTI

RUVANTI heeft zich sinds vele jaren bekwaamd in de digitale kunst. Zijn werk vormt een kritiek op de hedendaagse condition humaine, maar is daarnaast ook een onuitputtelijke bron van kijkplezier. De uitvergrotingen en overdrijvingen, en de aandacht voor het kleinste detail maken dat zijn werk een blijvende bron van ontdekking is.

Meer info over RUVANTI en zijn kunst via:

Bekijk meer werk van RUVANTI op Novelarte:

RVTI_4_1.jpg
 
 
AZIN_3_1.jpg

14 april 2021

NIEUWE KUNSTENAAR

ANNICK ZINZEN

Voor Annick is schilderen een passie, een verlengde van zichzelf. Een manier om gevoelens te verwerken of emoties te uiten. Haar werken lijken een zoektocht maar zijn eerder een weergave van de sfeer in een bepaalde periode.

 

Meer info over Annick en haar kunst via:

Meer kunst van Annick op Novelarte

AZIN_1_1.jpg
 
IDBE_2_1.jpg

14 april 2021

NIEUWE KUNSTENAAR

INGE DE BELDER

Na haar opleiding als graficus en beeldhouwer aan de Academie van Antwerpen en Berchem volgde Inge een bijkomende opleiding kalligrafie en traditionele schilderkunst 'Shan-shui' (bergen-water) aan de Academie van Tianjin (China). Haar werk bestaat vooral uit bronzen beelden en monumentale grafiek.

 

Meer info over Inge en haar kunst via:

Meer kunst van Inge op Novelarte

IDBE_3_1.jpg
 
BLAM_4_1.jpg

2 april 2021

NIEUWE KUNSTENAAR

Bart Lambrecht

In zijn atelier capteert, codeert, filtert, schikt de kunstenaar media en ontdoet ze van elke glimmende opperlaag. Hij assembleert en verwerkt ze in schilderijen, sculpturen en installaties tot ze een nieuw bruut en ruw geheel vormen. Ontdek de thema-expo 'Face the Facts' op Bart's website:

Bekijk meer werk van Bart op Novelarte:

BLAM_2_1.jpg