Uw taal: Nederlands
Uw taal:

Over ons

WAT IS NOVELARTE?

 

NOVELARTE is een onlinekunstgalerij met een ruime collectie aan originele, hedendaagse kunstwerken van opkomende kunstenaars.

NOVELARTE is opgericht in 2016. Wij zijn kunstliefhebbers met een passie voor hedendaagse kunst. Met NOVELARTE zoeken wij nieuwe wegen om kunst tot bij verzamelaars te brengen. Onze collectie is origineel, kwaliteitsvol en betaalbaar. Wij steunen opkomende kunstenaars door hun werken te tonen aan een breed, internationaal publiek. Zo kunnen kunstliefhebbers van overal ter wereld kennis maken met een reeks artistieke pareltjes die nog niet door het grote publiek zijn ontdekt. 

NOVELARTE geeft de kunstenaar de toegang tot een kunstminnend publiek dat zoekt naar originele, waardevolle maar betaalbare kunst. 

NOVELARTE bevindt zich in de groeifase, waarbij een beperkt gamma van kunst wordt aangeboden. De focus ligt voorlopig op schilderijen op doek. De NOVELARTE-processen zijn geoptimaliseerd voor verzending binnen de Europese Unie. Levering aan een niet-Europees land is mogelijk, maar moet voorlopig op individuele basis bekeken worden. Gelieve ons hierover te contacteren via contactinformatie.

Bekijk de NOVELARTE-collectie hier.

 

WAT VINDEN WIJ BELANGRIJK?

 
Kwaliteit

Wie koopt bij NOVELARTE kan gerust zijn over de kwaliteit van het kunstwerk. Elke kunstenaar van NOVELARTE heeft een relevante kunstopleiding afgerond. Onze kunstenaars maken originele, authentieke kunst - een kopie van de Mona Lisa zal je op onze website niet vinden.. Elk werk op de NOVELARTE-site is geselecteerd door iemand met kennis van zaken. NOVELARTE kunstwerken hebben een effectieve artistieke waarde en worden geleverd met een echtheidscertificaat.  

Gepersonaliseerde service

Mensen hebben verschillende redenen om kunst te kopen. Misschien zoek je naar een manier om je huis of werkruimte op te fleuren of meer persoonlijkheid te geven? Of wil je investeren in kunst van opkomende kunstenaars? Of misschien ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een vriend of kennis? Wat jouw motivatie ook is, NOVELARTE kan je helpen de juiste keuze te maken. Voor meer details over onze service kan je terecht op de pagina met kunstadvies.  

Transparantie

Wanneer je kunst koopt bij NOVELARTE weet je precies hoeveel de totale kost bedraagt. De prijs van elk kunstwerk staat op de website inclusief btw. De leveringsprijs hangt af van de afmetingen van het aangekochte werk en het land van bestemming ‒ deze prijs wordt getoond bij check-out van je boodschappenwagentje. Meer details over levering zijn te vinden op de pagina met  leveringsvoorwaarden.