Uw taal: Nederlands
Uw taal:

Kunstexpo ‘Zomerkleuren’ in woonzorgcampus Cadiz

  

Voor de tweede maal is Novelarte te gast bij woonzorgcentrum Cadiz in Antwerpen. Cadiz opende in 2017 de deuren langs het Kattendijkdok, in de vroegere Antwerpse havenbuurt ’t Eilandje. Ingebed in een splinternieuw project met flats, winkels en restaurants biedt Cadiz professionele zorg, in combinatie met het comfort van een hedendaagse woning.

Cadiz wil echter meer zijn dan een zorgcentrum, en streeft naar een open campus, geïntegreerd in het lokale wijkleven. Daarbij vormt het tentoonstellen van kunst een mooie schakel. Bezoekers kunnen kunstwerken bekijken in de setting van het prachtige complex, en maken tegelijkertijd kennis met het nieuwe centrum. 

Een selectie van de werken van 10 Novelarte kunstenaars rond het thema ‘Zomerkleuren’ wordt tentoongesteld op de eerste en tweede verdieping van Cadiz.

U wordt zomers vrolijk van de werken van Agnes Havran I An Vanwesenbeeck I Annie Wagemakers I Béatrice Casse I Bert Prins I Caroline van der Wegen I Lia De Bleser I Mia Van Hoofstat I Ria Van Hooydonck I Nadine de Klerk Wolters.

Van 1 juli tem 26 augustus alle dagen tussen 13 en 17u.

Woonzorgcampus Cadiz I Napelsstraat 70 I 2000 Antwerpen

Even aanbellen, dan laat de receptioniste u binnen.

In de gezellige brasserie van Cadiz kan u aansluitend aan uw bezoek een kopje koffie drinken of een hapje eten.

Een voorproefje van de werken: