Uw taal: Nederlands
Uw taal:

Hoe werkt het?

Een kunstwerk kopen

Je bent overtuigd, je wil een kunstwerk kopen, en je hebt voor NOVELARTE gekozen. Alvast een prima start. Zo ben je zeker dat je een werk koopt met artistieke waarde. Onze kunstenaars zijn geschoold, en de werken worden onderworpen aan een selectie door mensen met kennis van zaken. De aankoop is erg eenvoudig ‒ als je wil kan je vanuit je luie stoel een kunstwerk aanschaffen. Bovendien kan je 14 dagen je kunstwerk uitproberen ‒ en als het je toch niet bevalt stuur je het gewoon terug.

 

Keuzestress

Misschien koop je voor de eerste keer kunst en weet je niet goed wat je mooi vindt of wat in jouw interieur kan passen? Of heb je het druk en wil je het selectieproces uit handen geven? Dan staat het NOVELARTE team klaar om je te helpen. Op basis van je vraag sturen we je vrijblijvend een aantal suggesties door.

 

Kunst als cadeau

Een kunstwerk is een origineel geschenk dat blijvend plezier geeft. Om er zeker van te zijn dat de ontvanger het werk ook echt in zijn hart draagt kan je een cadeaubon geven. De gelukkige kan dan zelf het kunstwerk kiezen en je vermijdt teleurstellingen.

 

Meer weten

Lees dan de veelgestelde vragen of contacteer ons.