Uw taal: Nederlands
Uw taal:

Novelarte op Affordable Art Fair Amsterdam


::: GRATIS TOEGANGSKAARTEN via info@novelarte.be :::


Van 1 t.e.m. 4 novembers stelt Novelarte tentoon op de Affordable Art Fair - Amsterdam. 

Wij presenteren drie kunstenaars:

 

JEROEN BAEKEN

Werken uit de reeks Acte de présence - Schilderijen, Olie op doek.

Deze werken zijn vertalingen in verf van ‘stills’ (momentopnames) tijdens eens feest.

Hierbij observeert de kunstenaar het gebeuren vanuit vogelperspectief. De afstand die wordt gecreëerd door dit bijzondere perspectief, versterkt door de monochrome uitwerking, zorgen voor vervreemding in het werk. 

 

Meer werk van Jeroen vindt u hier.

 

BERT PRINS

Schilderijen, Acryl op doek

De thema’s van deze werken staan dicht bij het leven, geen hyper-serieuze onderwerpen of politieke statements – wel het leven zoals het is. Zwemtaferelen, de tram in de stad, of een verkeersopstopping zijn voorbeelden van dagdagelijkse taferelen die door Bert gecapteerd worden op doek.

Meer werk van Bert vindt u hier.

 

JOS VAN BEEK

Schilderijen, Acryl op doek.

Jos' werk valt op door het heldere, gedurfde kleurgebruik, gekoppeld aan een zichtbare uitstraling van optimisme en levensvreugde. Hij combineert meesterlijk de primaire kleuren – rood, geel en blauw – en nuanceert deze met mengkleuren – paars, roze en een hint van groen. Zijn werken hebben een erg krachtige en dynamische uitstraling waar je instant vrolijk van wordt.  

Meer werk van Jos vindt u hier.

     

TOEGANG

Aan de kassa:

15 Euro

12 Euro: Senioren, studenten en houders van een museum- of ckaart.

GRATIS TOEGANGSKAARTEN te verkrijgen op eenvoudig verzoek. Stuur een bericht naar info@novelarte.be.

 

LOCATIE

De beurs vindt plaats in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord, op een steenworp van het oude centrum van Amsterdam, en gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.
‚Äč

Kromhouthal 

Gedempt Hamerkanaal 231 I 1021 Amsterdam

 

 

OPENINGSUREN

Donderdag 1 November 2018    11.00 - 18.00

Vrijdag 2 November 2018           11.00 - 22.00

Zaterdag 3 November                 11.00 - 19.00

Zondag 4 November 2018          11.00 - 18.00

BEREIKBAARHEID

Auto: 

Vanaf Amsterdam centrum via de IJ tunnel 
Neem de 1e afrit na het IjTunnel en ga links bij de stoplichten. Bij de rotonde ga rechtdoor naar de Johannes van Hasseltweg. Neem de 1e rechts - dit is de Gedempt Hamerkanaal. De locatie is aan de linkerkant naast de FoodMarkt. 

Vanaf de A10 
Neem de afrit S116 Centrum/Noord Nieuwendam. Volg de instructies voor Centrum/Noord 100 - 400 en vervolgens de afrit S118/Noord 300 - 349. Sla linksaf bij de stoplichten. Neem bij de rotonde de tweede afslag (rechtdoor). Je bevindt je op de Johan van Hasseltweg. Neem de eerste rechts, dit is de Gedempt Hamerkanaal. Volg de weg, de locatie ligt aan de linkerkant, net voor de bocht. 

Let op! Per 1 juli 2018 is het betaald parkeren in de buurt. Er zijn parkeerlocaties vlakbij de locatie met een mooi dagtarief.

Metro:

De NoordZuid lijn zal in dienst zijn tijdens de beurs. Pak deze nieuwe metro naar halte Noorderpark. De trap omhoog naar de Johan van Hasseltweg, rechtsaf langs de Meeuwenlaan en links bij PNDNRD. De 1e straat rechts is de Gedempt Hamerkanaal. 

Ook zal de shuttle bij de halte van de metro stoppen.

Bus:

Bus 32, 33 or 38 (vanaf stop Hamerstraat – 4 min lopen) 

Neem bus, 32, 33 of 38 vanaf Centraal Station. Stap uit bij de Hamerstraat en steek de Meeuwenlaan over. Loop richting de rotonde. Sla rechtsaf bij Pand Noord – dit is de Hamerstraat. Volg deze straat tot aan het tankstation – sla rechtsaf, je bent nu op de Gedempt Hamerkanaal. De Kromhouthal bevindt zich aan de linkerkant.

Pontje:

Van Amsterdam Centraal station 
Het IJveer pontje brengt je naar het IJ-plein vanaf de achterzijde van het Centraal station. Vanaf het Ijplein is het een klein stukje wandelen of fietsen naar de Kromhouthal. Fiets/loop langs de Meeuwenlaan tot aan Dirk van de Broek. Steek de parkeerterreing van de Dirk schuin over naar de Moterkade - volg de Motorkade richting FoodMarkt. De Kromthoual is links van de FoodMarkt. Of je kunt onze gratis shuttleservice gebruiken. 

Van Azartplein 
Het Oostveer pontje brengt je naar de Zamenhofstraat vanaf Azartplein. Vanaf de Zamenhofstraat is het een klein stukje wandelen of fietsen naar de Kromhouthal. Volg de Johan van Haaseltweg en neem de 1e weg links. Dit is de Gedempt Hamerkanaal. De Kromhouthal is links net voor de FoodMarkt. 

ACCOMMODATIE

Weekend weg in Amsterdam? Tijdens de beurs kun je korting krijgen op een verblijf in een van onze partner hotels, Lloyd Hotel & Cultural Embassy en Vondel Hotels. Gebruik onze kortingscode(s) bij boeking:

Lloyd Hotel & Cultural Embassy - AAF2018
Vondel Hotels - AAFAMS2018

 

Meer informatie over de beurs

https://affordableartfair.com/fairs/amsterdam