Uw taal: Nederlands
Uw taal:

Wat is NOVELARTE?

NOVELARTE is een online kunstgalerij met een ruime collectie aan originele, hedendaagse schilderijen van opkomende kunstenaars. 

NOVELARTE is gepassioneerd door kunst en wil die passie met jou delen. Wij steunen opkomende kunstenaars door hun werken te tonen aan een breed, internationaal publiek. Zo kunnen kunstliefhebbers van overal ter wereld kennismaken met een reeks artistieke pareltjes die nog niet door het grote publiek zijn ontdekt. We maken voor jou een selectie aan kwaliteitsvolle kunst die toch betaalbaar blijft. 

 
 
 

Bekijk de NOVELARTE-collectie hier.

Waar staat NOVELARTE voor?

KWALITEIT - Wie koopt bij NOVELARTE kan gerust zijn over de kwaliteit van het kunstwerk. Onze kunstenaars hebben allemaal een erkende kunstopleiding gevolgd. Bovendien werd elk werk op NOVELARTE bekeken en geselecteerd met kennis van zaken. 

GEPERSONALISEERDE SERVICE - Mensen hebben verschillende redenen om kunst te kopen. Wat ook jouw motivatie is, NOVELARTE kan je helpen de juiste keuze te maken. Voor meer details over onze service kan je terecht op de pagina met kunstadvies.

TRANSPARANTIE - Wanneer je kunst koopt bij NOVELARTE weet je precies hoeveel de totale kost bedraagt. De prijs van elk kunstwerk staat op de webpagina en is inclusief btw. De leveringsprijs wordt duidelijk vermeld tijdens het aankoopproces. Geen verrassingen dus.

in de kijker